Baza za senku

po strani
Filtriraj
Resetujte filtere
Namena
Kolekcije
Prikažite više
Cena
1 proizvoda
Pročitajte

Ukoliko želiš da tvoja senka za oči bude dugotrajna i intenzivnija, odlično je da pre svake upotrebe senke koristiš bazu za senku. Ona ti omogućava da fiksira senku, sprečava gomilanje senke na jednom mestu i sakriće sve nepravilnosti. Budi sigurna da će tvoje oči govoriti same za sebe, smelo i samouvereno.

Da bi i ti bila profesionalni šminker preporučujemo ti da poručiš i ostale Aura proizvode: tečni puder, senke za oči, maskare, ruževe.

Tvoji omiljeni Aura proizvodi za oči služe da istakneš pogled u samo par koraka. Za početak ćeš naneti bazu za senke koja će osigurati da nijanse senki ostanu na kapku što duže. Senke za oči sa raznolikom paletom boja oduševiće sve devojke koje žele da njihove oči govore hiljdaju jezika. Želiš da imaš trepavice koje ostavljaju bez daha? Odaberi maskare ili veštačke trepavice za dramatičan ili neutralan izgled po tvojo želji. Popularni cat eye postigni ajlajnerom nanošenjem boje u željenoj debljini. Na kraju ne zaboravi da oblikuješ obrve olovkom i gelom ih fiksiraš kako bi sve bilo na svom mestu.